| Autor |
Mesaj |
< Arhiva ~ Dilemele(saptamanale) userului Mary. |
| ChillyWilly |
Trimis: Joi Feb 04, 2010 11:50 pm |
|
|
Tap Ispasitor
Data inscrierii: 28/Apr/2007
|
georgiana luchici a scris: Errm am gasit si io poza. Nu vreau sa fu rautacioasa da' tre sa ai apucaturi de pedofil sa te cuplezi cu ea.
heeyyyy

|
|
|
| Sus |
|
| Prajiturel |
Trimis: Vin Feb 05, 2010 3:27 am |
|
|
Forumist/a fidel/a

Data inscrierii: 16/Iun/2005
|
| bai, avand in vedere ca nici puta lui chilly nu are buletin, nu vad de ce sa nu se dea la altcineva fara buletin :/ |
_________________ Doi manelisti stateau de vorba:
-Auzi ba, da' ce e ala sah?
-Ba, sahul e piesele alea care le bagam noi in punga cand jucam table. |
|
| Sus |
|
| Mary. |
Trimis: Vin Feb 05, 2010 4:03 pm |
|
|
Scrib

Data inscrierii: 31/Oct/2009
|
Ma noi ne`am pupat doar pe gura,nu french. De aia s`a despartit de mine..  |
_________________ "Cand iubirea te orbeste, Si simti ca nu ai noroc, Sufera cel ce iubeste, Cel iubit isi bate joc." <3 |
|
| Sus |
|
| muffin. |
Trimis: Vin Feb 05, 2010 4:50 pm |
|
|
Bitter lemon juice
Data inscrierii: 21/Sep/2008
|
ai facut prost.
oricum, acu daca vrei sa te rogi de el sa "va-mpacati" o sa-si bata p**a de tine si gata. (adica-si va bate joc)
lawl, nici io nu vazusem  |
Ultima modificare efectuata de catre muffin. la Vin Feb 05, 2010 6:54 pm, modificat de 1 data in total _________________ We're young. We're fine.
Let's do some damage! 
|
|
| Sus |
|
| Cosmin |
Trimis: Vin Feb 05, 2010 5:07 pm |
|
|
Moderator

Data inscrierii: 23/Mai/2008
|
|
| Sus |
|
| LP_FRGT/10 |
Trimis: Vin Feb 05, 2010 5:08 pm |
|
|
Banned

Data inscrierii: 15/Aug/2005
|
|
| Sus |
|
| blank |
Trimis: Vin Feb 05, 2010 8:48 pm |
|
|
Scrib

Data inscrierii: 26/Aug/2008
|
10.000 + tu ai cele mm messaje d p forum oare?
Le:srry |
Ultima modificare efectuata de catre blank la Vin Feb 05, 2010 8:55 pm, modificat de 1 data in total |
|
| Sus |
|
| Dea Tacita |
Trimis: Vin Feb 05, 2010 8:53 pm |
|
|
Moderator

Data inscrierii: 07/Iun/2007
|
| ^ aici nu se vorbeste despre cate mesaje are X sau Y. |
_________________ La vie est un carnaval!

|
|
| Sus |
|
| Mary. |
Trimis: Dum Feb 07, 2010 5:19 pm |
|
|
Scrib

|
| Deci.. alte sfaturi..nu.. banuiesc. |
_________________ "Cand iubirea te orbeste, Si simti ca nu ai noroc, Sufera cel ce iubeste, Cel iubit isi bate joc." <3 |
|
| Sus |
|
| tourniquet |
Trimis: Dum Feb 07, 2010 6:29 pm |
|
|
Zeu de-al forumului

Data inscrierii: 30/Oct/2009
|
| nu iti ajung astea? |
I've got little devil horns and a little goatee
Little devil eyes to help a little devil see
And little cloven hoves make it hard to ski
I'm Satan....... WOOHOO |
|
| Sus |
|
| ChillyWilly |
Trimis: Dum Feb 07, 2010 6:36 pm |
|
|
Tap Ispasitor
Data inscrierii: 28/Apr/2007
|
Mary. a scris: Deci.. alte sfaturi..nu.. banuiesc.
Foloseste prezervativul  |
|
|
| Sus |
|
| Comisarul Clatita |
Trimis: Dum Feb 07, 2010 7:12 pm |
|
|
De'a/l casei

Data inscrierii: 29/Noi/2009
|
ChillyWilly a scris: Mary. a scris: Deci.. alte sfaturi..nu.. banuiesc.
Foloseste prezervativul 
Ei, rahat.
Nu il asculta, Mary, te indeamna la pacat. |
|
|
| Sus |
|
| Pufa. |
Trimis: Dum Feb 07, 2010 7:21 pm |
|
|
Vanity

Data inscrierii: 14/Mar/2008
|
Get a life.
*si ca sa nu fiu un mod rau,si sa-mi sara lumea in cap ca fac misto si cacaturi*
Da,eu am un sfat,universal valabil :toate la timpu lor,daca n-ai chef sa faci ceva (fie ca e vorba de un simplu sarut) nu o face.
Pupi |
_________________ Hello! says the devil. |
|
| Sus |
|
| Danielle01 |
Trimis: Dum Feb 14, 2010 3:48 pm |
|
|
Forumist/a fidel/a

Data inscrierii: 02/Iul/2009
|
| Stie pufa ce zice.. nu are rost sa te stresezi ca nu ai facut ceva daca tu nu ai vrut sa faci sau u te`ai simtit pregatita... |
_________________ Sa nu-ti fie frica de perfectiune. Niciodata nu o sa o atingi... (Salvador Dali) |
|
| Sus |
|
| Mary. |
Trimis: Sam Feb 20, 2010 10:07 am |
|
|
Scrib

|
Buna! Vreau sa va povestesc despre o asa zisa 'prietena'. Numele ei este Elena. Eu,m`am mutat la respectiva scoala,din clasa a6a [acum sunt a7a] si de aceea mi`a fost cam greu sa ma acomodez. Ne`am imprietenit... Apoi,in vacanta de vara eu i`am zis ca nu mai vreau sa am de`a face cu ea pentru ca 'ma trage in jos'. Si sa va spun de ce. De cand ma mutasem cu ea in banca aveam note rele,iar ea are reputatie proasta ca bea,ca fumeaza..etc. Eu incepusem sa imi stric imaginea. I`am zis.. Nu mai vreau sa am de`a face cu tine. De atunci ea s`a apucat de invatat :-@.
Si am devenit din nou prietene,cica. Dar,vorba aia "Nu rupe firul unei prietenii,caci chiar daca il legi la loc,nodul ramane.".. Si asta`i.. Noi suntem cica prietene acum.. Dar multi imi spun ca imi stric imaginea cu ea,si ma vor crede toti o proasta. Ea invata,dar nimeni nu o crede,toti spun ca ea copiaza dupa mine:)). Si.. Acum eu.. o mai evit..ca sa zic asa. Da` faza e ca stau cu ea in banca .. Si tot degeaba. Bun.. dar ea acum,ma 'inteapa' cu niste vorbe,vede ca eu nu mai stau asa de mult cu ea.. si stau cu celelalte fete,si se baga si ea intre noi. Ma enerveaza,pt ca din prieten mi`a devenit dusman. Ma tot freaca la cap[scuzati expresia] ca cica :"dar fata..te`ai imprietenit cu aia? fata... te`ai imprietenit cu cealalta..?" ... Eu am reusit sa`mi recapat buna reputatie de fata silitoare,dar ea in curand mi`o va strica,daca mai stau mult cu ea. Si faza e ca.. daca era mai buna la suflet..da` nu e.. pentru ca baga intrigi...barfeste...a.. am uitat sa zic..m`a corupt si pe mine,sa`mi barfesc colegii .. bine..la inceputul clasei a 7a.. nu pot sa zic ca n`am nicio vina..dar totusi..si acum incerc sa o mai evit,chiar daca stau in banca cu ea :-@. Incerc sa ma port mai cu indiferenta. Sa ma lase in pace. Pentru ca pentru toti este considerata o 't**fa' o proasta.. Etc. Nu vreau sa ma creada si pe mine asa. Poate sunt putin cam egoista.. dar ma gandesc si la mn .. Deci.. cum ar trebui sa procedez sa nu devin iar ca ea? |
|
| Sus |
|
| Lavi :) |
Trimis: Sam Feb 20, 2010 10:32 am |
|
|
Scrib

Data inscrierii: 08/Ian/2010
|
| awwww.... ce fain e sa fii mic si sa ai probleme de-astea :X |
_________________ Iubirea este elixirul vital, izvorul sănătăţii, al puterii şi al energiei pentru fiecare om. |
|
| Sus |
|
| Comisarul Clatita |
Trimis: Sam Feb 20, 2010 10:39 am |
|
|
De'a/l casei

Data inscrierii: 29/Noi/2009
|
Ma apuca nostalgia.
Unde sunt anii de scoala, unde ? |
|
|
| Sus |
|
| muffin. |
Trimis: Sam Feb 20, 2010 10:51 am |
|
|
Bitter lemon juice
|
dumnezeule... dar tu orice faci te vorbesc urat "prietenii" tai si te iau de proasta, este? nici nu ma mir...
da' cu prietena aia a ta ai incercat sa vorbesti, sa vezi de ce se zice de ea ca e cum e? ca din moment ce zici ca erati tare bune prietene, banuiesc ca detalii de genu: sticle de vodka in ghiozdan, tigari in penar se observa destul de usor, mai ales daca stai cu ea in banca. |
_________________ We're young. We're fine.
Let's do some damage! 
|
|
| Sus |
|
| Mary. |
Trimis: Sam Feb 20, 2010 11:05 am |
|
|
Scrib

|
A fumat si de fata cu mine ...
Eu vreau.. sa inchei aceasta prietenie,sa fim doar colege..sau nu. Sa fim prietene,dar sa fim prietene si cu celelalte din clasa..Ca daca nu.. vom fi evitate de toti. Si vor crede ca iar am devenit ca ea,pt ca mi`au zis ca 'ma strica'.. |
|
| Sus |
|
| muffin. |
Trimis: Sam Feb 20, 2010 11:21 am |
|
|
Bitter lemon juice
|
| si totusi, de ce nu vorbesti cu ea? in loc sa ne ceri noua sfaturi ar trebui sa stai de vorba cu ea. |
Let's do some damage! 
|
|
| Sus |
|
| Mary. |
Trimis: Sam Feb 20, 2010 11:22 am |
|
|
Scrib

|
Dom`le.. Am vorbit.. Ea nu mai fumeaza.. Dar tot reputatie proasta are! Nu vreau sa mi`o stric si eu..
Si in plus daca ii zic "hai sa fim prietene si cu celelalte" ea zice dupaia ca nu mai vreau sa fim prietene,ma ia cu vrajeli,ca cica pana acum eu nu voiam sa fiu "prietena"[colega buna,ca prieten e un cuvant prea mare] cu celelalte,si acum vreau.. si o sa ma frece la cap,cu crizele ei de gelozie  |
Ultima modificare efectuata de catre Mary. la Sam Feb 20, 2010 11:24 am, modificat de 1 data in total _________________ "Cand iubirea te orbeste, Si simti ca nu ai noroc, Sufera cel ce iubeste, Cel iubit isi bate joc." <3 |
|
| Sus |
|
| tourniquet |
Trimis: Sam Feb 20, 2010 11:23 am |
|
|
Zeu de-al forumului

|
| deci iti pasa mai mult de parerea altora decat ca tipa poate chiar s-a schimbat. |
|
| Sus |
|
| Mary. |
Trimis: Sam Feb 20, 2010 11:25 am |
|
|
Scrib

|
Pai normal ca imi pasa.Elena nu e vazuta bine in acea clasa,eu sunt placuta,ei ma considera de treaba..dar mi`au zis.. Elena ma strica..
P.S. Plus.. ca mama chiar nu mai vrea sa fiu 'prietena' cu ea,sa fiu mai distanta... Tot din acelasi motiv. A zis sa fiu prietena cu toate.. Nu numai cu ea.. Dupaia suntem ocolite,plus ca ea baga intrigi... si e..invidioasa..si mai multe. |
Ultima modificare efectuata de catre Mary. la Sam Feb 20, 2010 11:26 am, modificat de 1 data in total _________________ "Cand iubirea te orbeste, Si simti ca nu ai noroc, Sufera cel ce iubeste, Cel iubit isi bate joc." <3 |
|
| Sus |
|
| muffin. |
Trimis: Sam Feb 20, 2010 11:26 am |
|
|
Bitter lemon juice
|
frate, sunteti abia in clasa a 7a, ce dracu s-ar putea zice despre voi? >_>
iti pasa prea mult de... nimic.
daca tot esti asa convinsa ca NU mai trebuie sa fi prietena cu ea, spune-i ca vrei sa terminati si gata. nu-nteleg ce te c*ci atata pe tine sa ne explici noua de ce nu mai trebuie voi doua sa fiti prietene, pentru ca oricum nu ne pasa. |
Let's do some damage! 
|
|
| Sus |
|
| tourniquet |
Trimis: Sam Feb 20, 2010 11:30 am |
|
|
Zeu de-al forumului

|
| deci aia din clasa sunt mai ok pentu ca te conditioneaza sa nu fii prieten cu cineva ca sa nu isi schimbe parerea despre tine. i say fuck them. |
|
| Sus |
|
|
|