Autor Mesaj

<  BLOG-uri  ~  cheeba

metra
Trimis: Mar Ian 26, 2010 1:19 am Raspunde cu citat (quote)
Korniak Korniak
Data inscrierii: 16/Dec/2006 Mesaje: 1402 Locatie: everywhere!
ahh, ce frumos. ce bine este sa lenevesti in casa toata ziua. e perfect! maaaine scoala. ma asculta la biologie din respiratie, ceva mai simplu nu se putea. daca nu iau 10 tot degeaba. sisisisi miercuri dau test la fizica <3 cat ador fizica. mhm. tot o lenesa raman..
deci th au facut o melodie care seamana foarte mult cu stilul korn. e geniala si ma obsedeaza. screamin.
inca 4 zile si vine vacantaaa dance . abia astept <3 distractie, distractie si iar distractie. multa distractie. awww, here I come! am multe planuri. dar trebuie sa-mi fac calculatorul. nu-l mai suport in halu' asta, esti nebun? laughing
he's great.
http://www.youtube.com/watch?v=I3iE2tqSqFM&feature=related
baaai, ce faini sunt.

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
metra
Trimis: Mie Ian 27, 2010 10:55 am Raspunde cu citat (quote)
Korniak Korniak
tough night, bag p**a. n-am dormit aproape deloc, ma tarasc prin casa si e atat naspa sa nu dormi! awww. nu mai suport durerea!!!!
sigur e cineva pe id-ul ei. dobitocul! die you hypocrte bitch. sunt irascibila. laughing
aaaaaaaaaaaaaaaaa mi se-nchid ochii. nu stiu cum o sa rezist azi.
inca putin inca putin biggrin geniali oamenii. bah, da' io chiar vreau sa merg neutral daca ala e motivul, atunci n-o sa-l mai aiba! clar. oops
am pofta de ceva dulce.

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
metra
Trimis: Vin Ian 29, 2010 11:32 pm Raspunde cu citat (quote)
Korniak Korniak
ahh. great. I feel great. e ok cu scoala. foarte. now, vacanta. <33333
You alone are what my soul needs
You know the thirst is taking over
Hardly breathe, I'm in urgent need
You know the thirst is taking over
Hold me down, hold me down
Drip it on my tongue
And my convulsions stop
Thirst for love, thirst for your love
I could swallow your beauty whole
Running out, times running out
Searching for the one who can conquer me
I'm going to scream aloud, throw it down
Crash in the sweet obsession of you
I'm going to swim and drown in the wake of you
I wanna drink you in
I am drinking you in
I wanna drink you in

perfecta melodia. deci oficial e melodia mea preferata dintre toate. mirifica. bestiala. mai presus de cuvinteee! <3
sunt beata si mi-e somn. ma culc. pa.

metra
Trimis: Lun Feb 01, 2010 8:51 pm Raspunde cu citat (quote)
Korniak Korniak
ce vacanta de c***t.

metra
Trimis: Vin Feb 05, 2010 6:15 pm Raspunde cu citat (quote)
Korniak Korniak
ioi cat mai am de scris si de-nvatat. mi-e lene sa-mi bag pla!
ah, desigur! vreeau la partyyy laughing ahh, bagami-as. o mai veni mah bibi?laughing in p**a mea, numai eu puteam sa-mi stric calculatorul frate neutral c***t
it brings me such peace
to think about you
<3

geniala! oops vreau party vreau party vreau party. n-am facut nimic azi. vreau sa fac ceva! adica sa merg la party neutral cmonn. ah, si sa-mi faca pc-ul. hai ca poti. !
mda. laughing

metra
Trimis: Lun Feb 08, 2010 4:43 pm Raspunde cu citat (quote)
Korniak Korniak
well, all good. ma multumesc si asa. deci abia astept! smug
se pare ca andra a reusit sa plece in sfarsit. mi-e si frica sa ma uit pe geam sa vad ce-i afara..urat urat urat. si mai urat ca noi cica am facut scoala..da' *** nici nu mi-am scris..ma duc de maine. oricum niciodata nu ma duc in prima zi dupa vacanta laughing a devenit un obicei in ***. ce retard e asta mah. nu-i mai convine nimic, da' trebuie! sa ma multumesc cu atat. roll eyes
de maine papa libertate. da' e bine mah ca mi-am revenit...plus ca nici n-o sa-mi dau seama cand or sa se duca toate lunile astea, ca de obicei. ***.
astept cu nerabdare mancarea oops

metra
Trimis: Lun Feb 08, 2010 11:32 pm Raspunde cu citat (quote)
Korniak Korniak
votka time, baby.

metra
Trimis: Mie Feb 10, 2010 10:26 pm Raspunde cu citat (quote)
Korniak Korniak
http://www.petitieonline.ro/petitie-p37644052.html
Semnaturi ""Geografia şi istoria sunt ştiinţe esenţiale, fără ele nu se poate ajunge la deplina înţelegere a lumii" (Im.Kant) - Spune DA pt. prezenţa GEOGRAFIEI la examenele de referinţă de la încheierea ciclurilor de şcolarizare gimnazial şi liceal"
so please sign oops nu prea stiu cat de mult conteaza petitia darrrr merita o semnatura. eu una chiar vreau sa dau bacul la geografie, e una din pasiunile mele. plus ca de anu' asta nu mai facem 3 ore, ci 2. ordinarii.
azi am luat 10 la geografie laughing bwhaha. siisissi, mi-e tare somn, cred ca in curand ma bag la un somn adaaanc.
I want you.

metra
Trimis: Vin Feb 12, 2010 9:02 pm Raspunde cu citat (quote)
Korniak Korniak
ALELUIA WEEKEND. mama sa vezi cat dorm. ce obosita ma simt laughing damn it.
baietie maine. bah numa' sa vina si ala c-am chef de ce tot zicea el p-acolo, suna prea bine defapt. oops hahaha. ce nesimtit esti.
err. mi-e somn rau. si lene rau..si..o sa lenevesc inca putin si pe urma o sa somn mult. somn.
super tare. uitasem cum e..sincer biggrin mama cat am de invatat. fuck it.
OARE? sunt un geniu-n p**a mea. ***, m-as duce dar mi-e lene. adica..nici nu prea am cum ca am scoala roll eyes ar fi fost chiar tare, frate.
doar 2% oops cool

metra
Trimis: Dum Feb 14, 2010 6:44 pm Raspunde cu citat (quote)
Korniak Korniak
well. as vrea ca sa fumez muguri plini de polen si sa fiu high. 8-> im gooooooooooooooooooone biggrin

metra
Trimis: Mie Feb 17, 2010 7:41 am Raspunde cu citat (quote)
Korniak Korniak
bun, m-am trezit. now what? laughing oare am vreun caiet de muzica prin casa? neutral ca deh, imi trebuie. tre sa-mi caut, ca sa ma pun sa scriu mad
mama cum merge netul laughing ma pis pe ei. si nici tigari n-am. ioai ce dimineata... laughing
***. gata si cu distractia. pentru moment. am multe de facut. tre sa invat si sa scriu roll eyes sa ma duc si la doctor, oh my..ce lene mi-e oops
ok. ma pun sa scriu/invat. zi grea azi. mi-e frica de maine. pa.

metra
Trimis: Sam Feb 20, 2010 2:05 pm Raspunde cu citat (quote)
Korniak Korniak
o sa scriu. mult. o sa invat. mult. si-o sa stau tot weekendul in casa. n-are nimic. m-am distrat aseara laughing ihi.
mi-e foame. si...mi-e lene sa ma duc sa imi fac ceva de has. au, auau. ce nervi am avut ieri. bagamias ceva in ei de prosti. cica 4 la engleza, nu pot sa cred! neutral si nici ca mi-am pierdut tigarile nu pot sa cred. bine ca macar manuslile si fularul le-am gasit biggrin <3
err. abia astept. hihi, great biggrin well.
InI standing firm
<3

metra
Trimis: Mie Feb 24, 2010 9:21 am Raspunde cu citat (quote)
Korniak Korniak
http://www.youtube.com/watch?v=y89euAEl2KA
biggrin geniala
mama. sa-mi bag ceva! n-am niciun chef sa invat. da' niciunu stii ce-i aia? abia astept concertu de azi xDDD
bai, e genial! oops
ce urat m-am trezit ieri rolling on the floor) dar am facut o plimbare asa de dimineata, really nice one! biggrin prea genial afara. cica zilele astea o sa ploua sad si duminica o sa fie soare biggrin fain asa. vine vine primavara!!
mama, o sa-mi depasesc recordul personal oops ce dragootz.
err. fuck school. fuck it! roll eyes
hai pa.

metra
Trimis: Joi Feb 25, 2010 2:00 am Raspunde cu citat (quote)
Korniak Korniak
Salut.
Mama, deci genial azi! biggrin si la scoala a decurs totul bine, chiar foarte ok! biggrin ce panica am avut neutral a fost oribil ! putin spus neutral pana mea. o sa fiu acolo daca va fi nevoie de mine.
bah nene, pe de alta parte, genial. genial, genial! ahh, ce naspa ca nu am sunet la calculatorul asta sad si nici nu prea ma vad sa-l am prea curand...
***. ce bine ca intru maine la 3 <3 dorm si eu cum trebuie! divin biggrin
ce ma bucur ca i-am vazut azi p-aia 2. long time no see those great guys biggrin so many memories biggrin ahh, las' ca vine vara biggrin
ah, foarte posibil sa ma las de fumat. interesant, de ce nu? biggrin ar fi o idee ..chiar. ma rog. vedem! laughing
mi-e dor de vama! de calatoriile mele prin romanica si de distractie. ahh, abia astept vacanta. jihad. si de un 1 mai nu mai zic, damn! abia astept <3333 mama si ziua mea. aoleu laughing tarisor.
anyway, vineri iar dau test la fizica. din coeficienti calorici. si la mate din radicali. tare! laughing si la romana, mama mama. o sa fie distractie.
azi, pe de alta parte, am luat un punct la geografie la ascultare biggrin eu, cu inca 3 colegi. ne-a pus pe grupe si a trebuit sa spunem care sunt valorificarile economice a oceanului planetar. (aka apele sarate) si ma rog, mai era o grupa unde erau valorificarile economice a apelor dulci. si acolo s-au luat puncte biggrin. dragut, dragut.
hai pace!

metra
Trimis: Dum Feb 28, 2010 4:11 pm Raspunde cu citat (quote)
Korniak Korniak
ioai, l-am vazut pe cristi <3
deci nu am facut altceva decat sa joc cs. oops biggrin siiii maine scoala :-L damn it laughing
ahhhh, bagamias! that was..ah.
ies afara. pa

metra
Trimis: Mie Mar 03, 2010 10:21 am Raspunde cu citat (quote)
Korniak Korniak
deja e 3 martie. unbelievable. vai, e chiar putin! biggrin credeam ca am mai mult. putin cel putin pentru azi laughing ***.
m-am trezit la ...8 ..desi am lenevit vreo juma' de ora prin pat. hehe cool sa invat acu' repede, ca sa ma duc la liceu...si ..aoleu dau test la istorie neutral am uitat complet!rolling on the floor dau din al doilea razboi mondial si din perioada interbelica. stiu al doilea, da' nu prea stiu nimic din perioada interbelica. fuck it. hai ca vad io cum ma descurc roll eyes
mhoama mhoama. programul ala e genial rolling on the floor) ah ce tare. da' vreau niste casti. tre sa-mi iau casti neaparat! si microfon. c***t.
nici nu stiam ca am tigari neutral am stat toata dimineata crezand ca n-am si cand am intrat in sufragerie straluceau frumos pe masa oops
hihi. nu m-as duce. vai, ce nu m-as duce. da' trebe domne! am de castigat pariuri rolling on the floor pfff. tre sa rezolv cu luni si vineri, trebuie trebuie trebuieee confused
mda. ma bag sa invat la fizica.. roll eyes
arivederci laughing)

metra
Trimis: Mar Mar 16, 2010 8:33 am Raspunde cu citat (quote)
Korniak Korniak
mama ce zile. nu m-am mai dus la liceu de joi. deja mersesem prea mult la liceu si m-am gandit sa-mi iau o pauza oops mi-am luat si scutire desigur biggrin si inca n-am terminat cu distractia...
vineri seara au venit niste preteni de pe la giurgiu in bucuresti, au venit ne-au luat cu masina...ne-am aprovizionat si am plecat la drum..a trebuit sa mergem pana-n clinceni la un tip care lucreaza la o unitate militara, pana mea. am ajuns acolo cu chiu cu vai..si ce sa vezi. fix in fata la unitate politia in spate rolling on the floor au venit c***t..ne-au luat datele..ne-au zis ca au fost niste hoti prin zona si se intrebau ce cautam acolo. am terminat si asta...l-am mai luat pe un prieten si am plecat spre giurgiu. am luat-o pe ghimpati p-acolo ..am ajuns in giurgiu si pana la urma ne-am dus toti la peste laughing si acolo...ne-am distrat. la greu. sambata am plecat acasa..am ajuns la 8 jumate si-am dormit pana a2a zi la 1 juma'. a fost numai bine.
n-am treaba. cica azi ma duc la scoala..sa vedem.

Theres no time to deny that I'll need you
And I'll be there to inhale your delightful day
Theres no time to deny, I will need you
Thats why I'll be there to relieve your painful day

metra
Trimis: Mie Mar 17, 2010 10:19 am Raspunde cu citat (quote)
Korniak Korniak
http://tv.yahoo.com/daytime/video/ellen-today-regis-kelly/18332243/

bum bum.

metra
Trimis: Joi Mar 18, 2010 11:00 pm Raspunde cu citat (quote)
Korniak Korniak
hihi. am terminat si cu luni si cu vineri biggrin + recentele biggrin
wonderful. 8-> oops
ahhhhh. the perishers sunt genialii! neutral love dance
maine nu se face scoala. trully shocking roll eyes si de luni iar...o sa fie ok, like always.
nu prea mai stiu laughing
so please be all mine
orgasmic

metra
Trimis: Sam Mar 20, 2010 3:24 pm Raspunde cu citat (quote)
Korniak Korniak
geniali modern talking.!
http://www.youtube.com/watch?v=Zf-UZLnOtfU

metra
Trimis: Lun Mar 29, 2010 2:44 am Raspunde cu citat (quote)
Korniak Korniak
31!!!!!111
de cand n-am mai postat p-aici laughing ...si de cand n-am mai mers la liceu..
ma distrez..cam prea mult biggrin de maine ma duc la liceu. socant, stiu. o saptamana si vine si vacanta lol
imi iau telefon. e dragut desi as fi vrut un sonny ericsson k750i. sad
damn, si tipa asta canta genial la chitara aia.
ok. ma duc sa dorm ca e deja destul de tarziu. bbye.

metra
Trimis: Joi Apr 01, 2010 2:17 pm Raspunde cu citat (quote)
Korniak Korniak
ce diriginta retardata am.
mai sunt 28 de zile. ah! :X abia astept.
trebuie sa merg cu mama in plus si mi-e o lene..da' ce sa fac, ma duc.
mi-e sooooooooooomn .
OMFG <3

metra
Trimis: Sam Apr 03, 2010 1:08 am Raspunde cu citat (quote)
Korniak Korniak
VACANTA!!!!
:X

metra
Trimis: Dum Apr 04, 2010 2:51 am Raspunde cu citat (quote)
Korniak Korniak
Paste fericit dragii mei prieteni! kiss
(da sunt beata)

metra
Trimis: Sam Apr 10, 2010 1:43 pm Raspunde cu citat (quote)
Korniak Korniak
deci. mama, cate chestii am facut. ieri n-am mancat nimic toata ziua, am mers in fabrica la psychofreud.. am baut niste votka dupaia am fumat ceva, dupa bere, bere, bere, bere, bere, bere..m-am imbatat rau laughing din nou fumat, am dansat o groaza, ma dor picioarele si acuma laughing err...m-am intalnit cu o MULTIME de prieteni <3 m-am simtit extraordinar de bine.
pastele meu a fost interesant. am baut think? which is not suprising. nimic mai interesant de atat..ma doare ficatu' . nu mai beau mult timp de acu. mi-a ajuns. oops
DAAAMN. baaaaaaaaaaaaaaaaaaa nu se mai. nu. deci gata. se stie. orice ar fi. just. DAMN. mad
pana mea, mi-e foame. and..I'm madly in love. biggrin

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:  

Ora este GMT + 2 ore
Pagina 2 din 4
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4  Urmatoare
Creaza un subiect nou

Mergi direct la:  

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum